Domeinnaam Register

Gespecialiseerd op het gebied van vastleggen, beheren en bewaken van uw intellectuele eigendommen

 

Wat we doen

Het Verdrag legt de opdracht van Domeinnaam Register vast, namelijk het registreren van merken, tekeningen of domeinnamen. Naast dienstverlening op het gebied van merken, domeinnamen en idee├źn aan ondernemers, kennisinstellingen, professionele merken- en modellengemachtigden, advocaten, studenten en andere belangstellenden, verzorgen wij workshops en lezingen, geven wij voorlichting en publiceren wij diverse brochures en uitgaven.

Ook voertDomeinnaam Register in opdracht van de Rijksdienst Caribisch Nederland de Wet Merken BES (WMB) uit. Het gaat om de merkenwetgeving die van toepassing is op de drie bijzondere Nederlandse gemeenten Bonaire, Sint-Eustatius en Saba.

Domeinnaam Register hecht veel belang aan internationale samenwerking en staat in nauw contact met vele nationale en internationale organisaties op het gebied van intellectuele eigendomsrechten.

Gedragscode

Domeinnaam Register moet het publiek zo goed en breed mogelijk informeren maar kan en mag geen advies geven. Het bepalen van de grens tussen beide terreinen kan moeilijk zijn. Daarom werd in 2004 door het voormalige Domeinnaam Register een gedragscode opgesteld. Het doel van de gedragscode is helderheid te verschaffen met betrekking tot de omvang van de door het Bureau uit te voeren publieke taken en de invulling daarvan.

Vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op!