Domeinnaam Register

Gespecialiseerd op het gebied van vastleggen, beheren en bewaken van uw intellectuele eigendommen

Merk Registreren

Direct online deponeren

U kunt uw merk registreren en beschermen door de merknaam en/of het logo online te deponeren (aanvragen). Ook kunt u een handelsnaam of domeinnaam vaak vastleggen als merk.

Domeinnaam Register is een instantie voor merkregistratie in Nederland. Een standaard aanvraag van een merk kost 260 euro. De procedure voor de definitieve registratie van een merk neemt ongeveer 24 uur in beslag. Als uw merk uiteindelijk niet wordt ingeschreven, krijgt u de depotkosten niet van ons terug. U kunt uw merk ook met spoed laten inschrijven, tegen betaling.

De inschrijving is 10 jaar geldig. Gedurende deze periode heeft u merkbescherming. Na 10 jaar kunt u uw registratie verlengen. U moet zelf actief uw merk in stand houden.

Merk deponeren op papier

U kunt uw handelsnaam, productnaam, merkbeeld (logo) of doeminnaam ook als merk registreren door het papieren formulier in te vullen. De kosten voor een papieren aanvraag zijn 15% hoger dan de kosten van een online aanvraag. Het formulier kunt u samen met de toelichting uitprinten. Het ingevulde formulier kunt u per post of fax aan ons toesturen of eventueel persoonlijk bij ons komen afgeven.

Hulp nodig bij uw merkdepot?

Als u vragen heeft over het invullen van het formulier of niet zeker bent of uw merk wel onderscheidend genoeg is, kunt u contact opnemen met ons informatiecentrum. Zij kunnen u informatie verschaffen over de procedures. Wilt u specifiek advies, neem dan contact op met een merkenadviseur.

Vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op!